Data: 2002-11-07 18:55:33
Temat: Re: Co zamiast rozna?
Od: j...@p...onet.pl (echo)
Pokaż wszystkie nagłówki
dorka wrote:
> > Kurczak "na butelce" to kurczak zapanierowany i
nalozony na butelce
> (butelka
> > wewnatrz kurczaka). Tak przygotowany specyfik wkladamy
do piekarnika "na
> > stojaco" (karczek na górze, kuperek na dole).
> I jeszcze wody do butelki wlac!!! Bryzga po piekarniku,
jak diabli, ale za
> to jaki pyszny ptak po upieczeniu. A, jak za malo
rumiany, to pod koniec
> pieczenia zwieksz temperature.
> Smacznego.
> Pzdr.
> Dorota
Dzieki i ...moze sie uda ?
echo.
--------------------------------------------
wyslane z serwisu easy cookbook - kukbuk izy
http://www.kuchnia.serwisy.net
http://www.kuchnia.serwisy.net.pl
--------------------------------------------
|