Data: 2005-12-23 10:44:14
Temat: Re: Co zrbic aby był puszysty sernik?
Od: _asia_ <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Basia wrote:
> Uzytkownik "_asia_" <a...@p...onet.pl> napisal w wiadomosci
> news:doedak$pnt$1@news.onet.pl...
>
>>Basia wrote:
>><ciach>
>>
>>>Sernik Babci
>>>
>>
>>W jakiej temperaturze piec?
>>
>
> ja pieklam w 180 stopniach, wstawialam do srednio nagrzanego i po wstawieniu
> wylaczylam górna grzalke, zeby za szybko nie spiec góry, ale wiem, ze nie w
> kazdym piekarniku tak mozna.
>
> pozdrawiam
> Basia
>
>
Jeszcze jedno pytanie, mozna dodac rodzynek?
_asia_
ps.
Zdrowych, radosnych, ekscytujacych i smacznych swiat dla wszystkich :)
|