Data: 2001-08-25 19:57:43
Temat: Re: Co zrobic z 1kg wolowiny?
Od: "Jacek" <l...@n...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Kaliope <k...@p...krakow.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:9m86al$if7$...@n...tpi.pl...
> Fondue szwajcarskie robi sie z sera zoltego i wina, konsumuje sie ten
> przysmak maczajac bulke - umieszczona na spoecjalnym widelczyku - w serze.
Dobra, ja mam przepis na Foude bez miecha a macza sie w nim malutkie
ziemniaczki:-) hmm pzoatym to o czym ty mowisz tam tez nie ma miesa:-)))))
> Francuskie fondu (foundue bourguignonne)
A no widzisz z tym to sie nie spotkalem:-)))
Pozdrawiam
Jacek- jakos nie przekonany do wyzszosci foude nad schaboszczakiem:-)
|