| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!poznan.rmf.pl!news.rmf.pl!not-for-mail From: Anna <a...@r...fm> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Co zrobić z bryndzy Date: Thu, 29 Nov 2001 11:34:54 +0100 Organization: RMF FM Lines: 16 Sender: p...@r...pl Message-ID: <3...@r...fm> References: <9u52a2$6km$1@kujawiak.man.lodz.pl> NNTP-Posting-Host: walker.rmf.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: skipper.rmf.pl 1007030130 12937 195.117.15.33 (29 Nov 2001 10:35:30 GMT) X-Complaints-To: a...@r...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 29 Nov 2001 10:35:30 +0000 (UTC) X-Accept-Language: en X-Mailer: Mozilla 4.73 [en] (WinNT; I) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:84641 Ukryj nagłówki > Nabyłem dziś w celach śniadaniowych paczuszkę sera pt "bryndza'. Na kanapce | |
Zobacz także