Data: 2001-11-30 07:23:32
Temat: Re: Co zrobić z bryndzy
Od: "Pooh" <j...@s...uml.lodz.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dzięki!
Wypróbuję chyba to z kaszą. BTW Moja bryndza nie da się pokruszyć, bo ma
konsystencję serka topionego.
--
Pooh - bardziej żółty niż zielony.
Użytkownik "Jerzy" <0...@m...pl> napisał w wiadomości
news:9u570j$rp5$1@sunsite.icm.edu.pl...
> Bryndzę można jeść na wiele sposobów:
> ...>
> albo zrobić z kaszą kukurydzianą (ugotowana w litrze wody lekko słonej),
> układasz w naczyniu mocno wysmarowanym masłem warstwę kaszy i pokruszonej
> bryndzy, na przemian a na koniec skrapiasz roztopionym masłem i zapiekasz.
> Poczujesz kiedy będzie dobra.
> pozdr. Jerzy
>
>
|