Data: 2006-09-01 14:00:05
Temat: Re: Co zrobić z łupinami jabłek?
Od: "Jeff " <j...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
<j...@n...pl> napisał(a):
>
> Użytkownik "Marcin 'Cooler' Kuliński" <m...@p...gazeta.blah> napisał
> w wiadomości news:ed9aei$7o0$1@inews.gazeta.pl...
> > j...@n...pl pisze:
> Bardzo powoli, ale mija cholesterolomania.
> Wszyscy powinni wiedzieć, że zjadany cholesterol w pokarmach i krążący we
> krwi nie ma żadnego złego znaczenia dla organizmu.
Po pierwsze...nadal nie odpowiedziales na pytanie ktore postawil ci przedpisca
o przyczynie podwyzszonych poziomow frakcji lipidowych u optymalnych...
..przypominam co napisales:
----------------------------------------------------
-------------------------
Piątek, 1 września 2006
pl.misc.dieta
Re: Co zrobić z łupinami jabłek?
Autor: Marcin 'Cooler' Kuliński m...@p...gazeta.blah
Data: 01-09-2006, 14:10:04
j...@n...pl pisze:
> A zły cholesterol powstaje (nie u każdego) w wątrobie z jedzenia nadmiary
> węglowodanów, a szczególnie fruktozy.
Och, ciekawe zatem, skad u optymalnych niezerowe poziomy LDL, skoro
wspomnianego nadmiaru weglowodanow nie zjadaja..
----------------------------------------------------
-------------------------
Po drugie, skoro twierdzisz, ze mija cholesterolomania, to w takim razie
dlaczego uwazasz, ze cholesterol ktory w/g ciebie powstaje z weglowodanow jest
gorszy od tego, ktory powstaje u optymalnych, z nieweglowodanow...??
Potrafisz to jakos logicznie wyjasnic?
====
Jeff
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|