Data: 2003-03-06 12:15:34
Temat: Re: Co zrobić żeby nie pryskał???
Od: "Kropelka" <k...@u...niewinne.serwery.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Izunia" <i...@o...pl> napisał w wiadomości
news:b45r5c$eqs$1@news.onet.pl...
> Witam szanownych Grupowiczów!!!
> Proszę poradźcie, co mam zrobić żeby podczas smażenia ryb nie pryskał
> olej??? Przeważnie kupuję filety z mintaja. Podczas każdego smażenia, olej
> pryska po całej kuchni. Musielibyście widzieć jak wyglądają ściany ;)))
> Dzisiaj smażyłam rybki, w końcu się zdenerwowałam i przykryłam patelnię
> pokrywką. Było jeszcze gorzej!!! Tak pryskał, że musiałam zdjąć patelnię z
> gazu i czekać aż ostygnie, żeby zdjąc pokrywkę i wyjąć rybki. Już mnie
krew
> zalewa podczas każdego smażenia. Proszę pomóżcie :)))
A co sadzicie o Ramie cullinese?? U mnie sprawdza sie bardzo dobrze. Pozatym
moj TZ o wiele bardziej lubi rzeczy na niej usmarzone. I mi tez bardziej
smakuja:-)
Uzywalyscie tego wynalazku?
Kropelka
> Pozdrawiam IZA!
>
|