Data: 2003-03-02 19:25:48
Temat: Re: Cos z gotowanego kurczaka?
Od: "Marta Trzaska" <m...@m...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "ksiks" <k...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:b3tjjq$jlj$1@news.onet.pl...
>
> > a j po prsru podsmazam go, tak zeby skorka byla rumiana i chrupiaca,
>
> I to jest to oco w dzieciństwie kłociliśmy się w niedzielne obiady u babci
> (a było tych wnucząt 7). Oczywiście czym lepiej "spalone" tym lepsze :))))
(((Hmm wlansie widze jak ja pisze (mialo byc "a ja po prostu") ))))
Dokladnie, u mnie taka bijatyka byla zawsze miedzy mna a bratem ;))
To jest chyba najlepsze, co mozna zrobic z kuraka z "rosolu"
bo w sumie _taka_ skorka ze swiezego to nie wyjdzie, tez bedzie chrupiaca,
ale to nie to ... :)
Marta
|