« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!fu-berlin.de!uni-berlin.de!not-for-mail From: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Cukier brązowy Date: Wed, 02 Nov 2011 17:15:33 +0100 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 19 Message-ID: <9...@m...uni-berlin.de> References: <j8mloa$im3$1@inews.gazeta.pl> <j8rpkc$64i$1@news.mm.pl> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.uni-berlin.de 7WleHjd6S3IN3INq5iMVGw1eMMFLl/Kf6zkbkZVbcr1JLcL1DRWyF1FKPk Cancel-Lock: sha1:BPro6kqL6OVXXEvUBUCL2z+f684= User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:7.0.1) Gecko/20110929 Thunderbird/7.0.1 In-Reply-To: <j8rpkc$64i$1@news.mm.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:339113 Ukryj nagłówki Am 02.11.2011 17:03, schrieb u...@d...invalid: |
Zobacz także