Data: 2006-07-20 09:33:32
Temat: Re: Cukina z rusztu
Od: "Marek W." <U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU.UplU>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ziutek" <z...@E...PL> napisał w wiadomości
news:e9nhdg$le8$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Margola" <margola_@_kafeteria.pl> napisał w wiadomości
> news:e9nbbk$l75$1@atlantis.news.tpi.pl...
> >
> > Użytkownik "Ziutek" <z...@E...PL> napisał w wiadomości
> > news:e9n5ce$mpr$1@nemesis.news.tpi.pl...
> >> Dajcie koncepcje ;)
> >
> > Połóż cukinię w plastrach, po upieczeniu z jednej strony odwróć, a na
> > plastry połóż grudki sera plesniowego typu blue.
> >
> > Margola
>
> a pestki ? Sera nie lubie ;(
>
jak młoda to pestek prawie niema...a i dobrze przed połozeniem wysmarowac ja
jakim olejem albo oliwa..
Marek
|