Data: 2003-10-03 23:27:42
Temat: Re: Cycki kangurze
Od: sadyl <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Monika Biermann wrote:
>
> Nie wiem jak to sie ma do cen innych mies w Polsce,
jak 3:1
>ale ja nie zaluje, ze
> sprobowalm. Nie pamietam dokladnie jak czasc kangura jadlam, wiem tylko ze
> dosc krotko bylo w patelni i balo bardzo delikatne. Podobnie za strusiem.
podejrzewam, że gdyby letko zesmażyć kota na woku to byłoby to mięsko
równie delikatne, szczególnie, gdyby kotek był młody
kwestia, czy to mięso jes samo z siebie smaczne, czy (jak można
wywnioskować z artykułu, którego adres podesłał Gruby) jest to tylko
erzatz normalnego ścierwa, windowany cenowo przez e'gzotykę (zaznaczyłem
akcent, coby być bardziej światowy:)
sadyl ==> AE
|