Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Cytryna do herbaty. Re: Cytryna do herbaty.

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Cytryna do herbaty.

« poprzedni post następny post »
X-Received: by 10.31.49.86 with SMTP id x83mr946720vkx.0.1516862354151; Wed, 24 Jan
2018 22:39:14 -0800 (PST)
X-Received: by 10.31.49.86 with SMTP id x83mr946720vkx.0.1516862354151; Wed, 24 Jan
2018 22:39:14 -0800 (PST)
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!weretis.net!feeder6.news.weretis.net!feeder.usenetexpress.com!feeder-in1.
iad1.usenetexpress.com!border1.nntp.dca1.giganews.com!nntp.giganews.com!s47no47
2508qta.0!news-out.google.com!g8ni3765qtk.0!nntp.google.com!i22no473044qta.1!po
stnews.google.com!glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: Wed, 24 Jan 2018 22:39:13 -0800 (PST)
In-Reply-To: <5a68bdba$0$651$65785112@news.neostrada.pl>
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=37.47.74.166;
posting-account=zM1RagoAAABTI00siSfGoyMwfAGqCgDP
NNTP-Posting-Host: 37.47.74.166
References: <c...@g...com>
<5a6773a9$0$570$65785112@news.neostrada.pl>
<6...@g...com>
<5a68bdba$0$651$65785112@news.neostrada.pl>
User-Agent: G2/1.0
MIME-Version: 1.0
Message-ID: <9...@g...com>
Subject: Re: Cytryna do herbaty.
From: i...@g...pl
Injection-Date: Thu, 25 Jan 2018 06:39:14 +0000
Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Lines: 14
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:379860
Ukryj nagłówki

Doskonale odróżniam pigwę od pigwowca, więc wiem, o czym mówię. Te (chyba
hiszpańskie) owoce pigwy w sklepie są znacznie większe niż te, które widziałam
rosnące na drzewie(sic! - bo pigwa to drzewo, pigwowiec to krzew) u znajomych z
cieplejszego rejonu Polski niż mój - u mnie drzewo pigwy nie przetrwa zimy, a jeśli
nawet, to późne przymrozki i tak zniszczą kwiaty/zawiązki.
A herbatę lubię bez dodatku miodu, dla jej oryginalnego smaku herbacianego, bardzo
swoistego dla poszczególnych jej gatunków, co łatwo stłumic dodatkami - miód zmienia
(psuje) ten smak bardziej, niż cukier, ale i cukier psuje go na tyle skutecznie, abym
wolała gorzką. Ponieważ jednak lubię też herbatę z cytryną, a gorzka z cytryną mi nie
smakuje, stąd ta cytryna w cukrze.
Zawikłane, wiem :-)

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
25.01 i...@g...pl
25.01 GalAnonim
26.01 i...@g...pl
26.01 Stokrotka
26.01 i...@g...pl
05.02 kubuś@onet.pl
05.02 Jarosław Sokołowski
05.02 Marcin Debowski
05.02 i...@g...pl
05.02 i...@g...pl
05.02 Stokrotka
05.02 i...@g...pl
05.02 Animka
06.02 Stokrotka
06.02 i...@g...pl
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?
SZOK
Kara wiezienia.