Data: 2002-04-21 18:43:32
Temat: Re: Cytryna do makaronu
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> >
>> >ja robie salatke makaronowa na zimno ze skórkami
>> > cytrynowa i pomaranczowa
>>
>> A nadaje sie skorka z "pryskanej" cytryny/pomaranczy? Mozna wyparzyc,
>> ale wtedy smak nie ten. A niepryskana ciezko (chyba,do tej pory nie
>> szukalem) dostac.
>>
>ja mam ten sam problem, w domu sobie nie wyhoduję, więc porządnie sparzam
>pewnikiem pryskaną i konsumuję. Jak dotąd żyję :)
>
>Wkn
>
A DLACZEGO nie wyhodujesz? pare lat podlewania i mizdrzenia sie
do rosliny i masz niepryskane roslinki
Krysia
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeeds.Com, Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeeds.com The Largest Usenet Servers in the World!
------== Over 100,000 Newsgroups - Ulimited downloads - 19 servers ==-----
|