Data: 2005-08-01 09:31:10
Temat: Re: Czy dobrze wykonalam? Ciasto "pszczolka"
Od: Agnieszka Młynarczyk <a...@b...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Basia napisał:
> a jak robiłas tę masę? Skąd te grudki? Przy różnicy temperatur masła i
> budyniu masa może się zważyć, ale grudki...?
> Napisz, może coś zaradzimy;-)
No wiec tak: najpierw zmiksowalam margaryne, pozniej dodawalam po
duzej lyzce schlodzonego budyniu (1,5 opakowania budyniu na 0,5 l
mleka). I tworzyly sie niestety grudki. Pisalo aby miksowac, az do
skutku. Jednak po 20 minutach ja i mikser mielismy dosc :)
Moze winny jest ichni niemiecki pudding ? Kiedys juz nacielam sie na
niemiecka galaretke i kasze manne. Golabki, te z poszatkowana kapusta
wyszly przez ta kasze manne na slodko :) Ale dalo sie zjesc :P
Agnieszka Młynarczyk
--
Lubisz ubrania ESPRIT? Zajrzyj na nasze aukcje:
http://tinylink.com/?xacqZcPh1b
|