Data: 2005-02-19 11:45:11
Temat: Re: Czy kapusty w bigosie ...
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <19peguga07ylp$.dlg@czarodziejka.net>,
Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl> wrote:
> Dnia Sat, 19 Feb 2005 09:39:52 +0100, Waćpanna lub Waćpan *Wladyslaw Los*, w
> wiadomości news:<news:wlalos-F9B5AA.09395119022005@newsfeed.one
t.pl> zawarł,
> co następuje:
>
> >> Stezenie kwasu maslowego i tak znacznie szybciej sie wyrowna.
> >
> > Skąad tam kwas masłowy? Próbowałeś kiedyś kwasu masłowego?
>
> Uch. Na zapach połączenie zjełczałego masła i starych skarpetek. Zasmrodziło
> nam pracownię na 2h. I nie wiem, skąd to nagle w bigosie ma być :)
Nadto jest gorzki i, o ile pamiętam ze szkoły, trujący.
Władysław
|