Data: 2003-05-13 14:49:13
Temat: Re: Czy też macie problemy z termoobiegiem?
Od: "I.P." <i...@g...de>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Agnieszka Sobczyk" <a...@e...com.pl> schrieb im Newsbeitrag
news:b9r095$so9$1@news.onet.pl...
> Od jakiegoś czasu walczę z kuchenką i niby jest dobrze ale to tyczy się
> raczej pieczenia mięs, z ciastami ciągle mam problem. Może możecie coś
> poradzić? Jak pieczecie z termoobiegiem?Skracacie czas?, zmniejszacie
temp.?
> Pozdrawiam,
> Aga
W przepisach jest podany ten sam czas, ale o ok. 20° C nizsza temp. dla
termoobiegu. Jezeli nie jest w przuepisie podane inaczej, to ciasto pieke na
srodkowej "polce".Wlasciwie w termoobiegu mozesz piec dwie blaszki
rownoczesnie
pozdrawiam Ilona
|