| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.internetia. pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "morghul" <t...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Czym nasączyć i przełożyć tort? Date: Fri, 25 Aug 2006 21:07:40 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 9 Message-ID: <ecnhqb$2mp$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <ecmii5$p0h$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: 88-194.sinus.one.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=response Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1156532875 2777 83.168.88.194 (25 Aug 2006 19:07:55 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 25 Aug 2006 19:07:55 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2869 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2962 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:276467 Ukryj nagłówki Biszkopt kakaowy, krem czekoladowy na żółtkach z czekoladą (ten robiony na | |
Zobacz także