Data: 2006-08-25 11:34:47
Temat: Re: Czym nasączyć i przełożyć tort?
Od: "fajna laska" <f...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ania_B" <ania@_nospam_wp.pl> napisał w wiadomości
> a czy mogłabyś podzieliś się z nami tym przepisem na
> "zawsze udjąy się biszkopt"
> bo to akurat mało kiedy jest u mnie ok
> aha a mogłabys jeszcze napisać w jakiej foremce (rozmir) pieczesz biszkopt
> ze swojego przepisu
> dzieki i pozdr.
Korzystam z przepisu na Biszkopt jasny z ksiazki "103 ciasta siostry
Anastazji". Jak bede w domu to napisze ten przepis na grupe. W ksiazce sa
podane proporcje na duza blache (wymiary sprawdzonej blaszki podam razem z
przepisem). Jesli pieke biszkopt w sredniej wielkosci, okraglej tortownicy
to robie z polowy porcji.
|