Data: 2006-08-25 11:15:03
Temat: Re: Czym nasączyć i przełożyć tort?
Od: Ania_B <ania@_nospam_wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
O biszkopt sie nie martwie bo zawsze wychodzi mi dobrze.
a czy mogłabyś podzieliś się z nami tym przepisem na
"zawsze udjąy się biszkopt"
bo to akurat mało kiedy jest u mnie ok
aha a mogłabys jeszcze napisać w jakiej foremce (rozmir) pieczesz
biszkopt ze swojego przepisu
dzieki i pozdr.
a co do nasączania to proponuje np.
sok z owoców z puszki + alkohol + sok z limonki
sok z cytryny+woda+cukier
mocna herbata lekko osłodzona
albo rum
> Postanowiłam zrobic moj pierwszy tort. O biszkopt sie nie martwie bo zawsze
> wychodzi mi dobrze. Mam tez dobry i sprawdzony przepis na krem waniliowy i
> czekoladowy. Niestety nie wiem jak wykonuje sie mieszanine do nasaczenia
> tortu. Moze macie jakies ciekawe pomysly na mase do przelozenia tortu inna
> niz zwyly krem. Mam troche drylowanych wisni wiec moze moglabym je jakos
> wykorzystac. Czekam na pomysly. Z gory dzieki.
>
>
|