Data: 2003-11-02 15:55:59
Temat: Re: [DO] Praca mgrska
Od: "Sowa" <m...@b...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "slawek" <slawekopty(usun)@gazeta.pl> napisał w wiadomości
news:bo1ek7$5pb$1@inews.gazeta.pl...
> no widzisz stężeń nie podali dziwne , a mięso jak najbardziej jest
> naturalne
Nie dziwiło by Cię tak, gdybyś poczytał sobie o dioksynach.
Google rulez!!! ;-))
Ogólna zasada w tym przypadku jest taka: "zależy co gdzie leży"
W Polsce w ogóle nie ma prowadzonych takich badań, nie bada się pod tym
kątem produktów spożywczych, nie określa skażenia terenów z których żywność
jest pozyskiwana i w imię dobra przemysłu rybackiego nie będzie zakazu
dystrybuowania i sprzedaży ryb bałtyckich.
Pierwsze regulujące tę sprawę ustawy maja pojawić się (podobno) w lipcu br..
> e tam akryloamidy powstają tez w warzywach gotowanych na parze , a takie
> zdrowe miały być ;)))
a tak ogólnie to gazeta mimo że w pdf-ie i czarno biała to
> kojarzy mi się z innymi ;))
Khe?
Chyba się mówi - "z obcymi"? :)))
Sowa
|