Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!go
blin3!goblin1!goblin.stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrad
a.pl!unt-spo-a-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
From: Ikselka <i...@g...pl>
Subject: Re: Dania niesmażone - szukam przepisów
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
References: <58074555$0$15208$65785112@news.neostrada.pl>
<1ng0pr20xxv71$.o80l5qlidn8d$.dlg@40tude.net>
<58077fc5$0$641$65785112@news.neostrada.pl>
<k...@4...net>
<58078c3f$0$642$65785112@news.neostrada.pl>
<58082b14$0$5149$65785112@news.neostrada.pl>
<nub3pt$km6$1@node2.news.atman.pl> <o...@t...home>
<nuc80l$eis$1@node1.news.atman.pl>
<580a2260$0$5140$65785112@news.neostrada.pl>
<9...@g...com>
<580c7eaf$0$15187$65785112@news.neostrada.pl>
<d...@g...com>
<a...@4...net>
<580d44ea$0$15200$65785112@news.neostrada.pl>
<580e5bb3$0$5158$65785112@news.neostrada.pl>
Date: Mon, 24 Oct 2016 21:38:37 +0200
Message-ID: <1bcbiei02bzzw.lo5azx4r2eov$.dlg@40tude.net>
Lines: 71
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 79.185.88.13
X-Trace: 1477337917 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 15188 79.185.88.13:5450
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:373952
Ukryj nagłówki
Dnia Mon, 24 Oct 2016 21:06:27 +0200, Qrczak napisał(a):
> Dnia 2016-10-24 00:53, obywatel Animka uprzejmie donosi:
>> W dniu 2016-10-24 o 00:24, Ikselka pisze:
>>> Dnia Sun, 23 Oct 2016 13:25:28 -0700 (PDT), s...@g...com
>>> napisał(a):
>>>> W dniu niedziela, 23 października 2016 11:11:12 UTC+2 użytkownik
>>>> Ikselka napisał:
>>>>> <s...@g...com> wrote:
>>>>>> W dniu piątek, 21 października 2016 16:12:49 UTC+2 użytkownik
>>>>>> FEniks napisał:
>>>>>>> W dniu 21.10.2016 o 07:10, samya pisze:
>>>>>>>> Mozna odniesc wrazenie, ze tu tylko "elyta" kulinarna ma prawo
>>>>>>>> glosu,
>>>>>>>> poniewaz wszelkie watpliwosci i pytania poczatkujacych w tej
>>>>>>>> dziedzinie sa po prostu wysmiewane.
>>>>>>>> I w to sie nie wpisuje.
>>>>>>>> Nie, nie probuje - niestety poczucie "wszechwiedzy" juz od wiekow
>>>>>>>> jest
>>>>>>>> nasza cecha narodowa.
>>>>>>>> Staram sie raczej ta nieszczesna ceche zwalczac.
>>>>>>>> Dlatego nie wysmiewam i nie traktuje lekcewazaco chocby
>>>>>>>> najprostszych
>>>>>>>> pytan.
>>>>>>> Ja ostatnio żywię się wyłącznie gotowanym, więc mogłabym sypnąć
>>>>>>> kilkoma
>>>>>>> pomysłami.
>>>>>>> Ale po prostu coraz trudniej odróżnić człowieka od trolla, takie
>>>>>>> czasy.
>>>>>>>
>>>>>>> Ewa
>>>>>> Sypnij sypnij, wszystkim nam sie przyda, a trolle jak zyja tak zyc
>>>>>> beda i
>>>>>> tym sie przejmowac nie nalezy :)
>>>>>>
>>>>>> Pozdrawiam
>>>>>> @
>>>>>>
>>>>> Skoro aby jeść gotowane to AŻ trzeba "sypać pomysłami" ... Cóż,
>>>>> rzeczywiście podłe czasy nadejszły :-/
>>>>>
>>>>> --
>>>>> XL
>>>> Jasne jasne, ale zeby sypnac jakas zakichana kiszonka (na ktora
>>>> przepis jest prosty jak konstrukcja cepa), albo co gorsza profanacja
>>>> kuchni, jaka byl pomysl z platkami do tak tradycyjnych potraw jak
>>>> krupnik, golabki i owsianka, to juz sie trzeba na wyzyny wspiac.
>>>> Wyzyny olewactwa oczywiscie, ktore sa najmniejsza linia oporu w tzw.
>>>> sztuce kulinarnej :))))
>>> Nie ma to jak Twoje własne wyżynno-kulinarne propozycje tutaj, jakże
>>> liczne
>>> i jakże odkrywcze - wyżyna goni wyżynę, istny natłok wyżyn :-D
>>>
>>>> Podle te czasy, w ktorych osoby propagujace taka "kuchnie" uznaja sie
>>>> samozwanczo za autorytet...
>>> Jestem DLA SIEBIE autorytetem w wielu dziedzinach - tak, ewidentnie, nie
>>> inaczej, sama się za niego samozwańczo uznałam, natomiast za autorytet
>>> kulinarny uznali mnie tu liczni INNI, o czym świadczą ich prośby i
>>> pytania
>>> do mnie od lat kierowane. Ty nie musisz mnie nawet czytać, a przecież
>>> robisz to systematycznie - więc może coś w tym jest, że nie jesteś w
>>> stanie omijać moich postów 3-]
>>>
>> Bo za Tobą chyba wszyscy tęsknili jak Ciebie nie było. Jesteś
>> natchnieniem grupy.
>> Nie chodzi o same przepisy, ale o Twój styl.
>
> Zwłaszcza styl.
>
Też tak sądzę, dzięki 3-)
|