Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Dania niesmażone - szukam przepisów Re: Dania niesmażone - szukam przepisów

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Dania niesmażone - szukam przepisów

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!go
blin3!goblin1!goblin.stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrad
a.pl!unt-spo-a-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
From: Ikselka <i...@g...pl>
Subject: Re: Dania niesmażone - szukam przepisów
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
References: <58074555$0$15208$65785112@news.neostrada.pl>
<1ng0pr20xxv71$.o80l5qlidn8d$.dlg@40tude.net>
<58077fc5$0$641$65785112@news.neostrada.pl>
<k...@4...net>
<58078c3f$0$642$65785112@news.neostrada.pl>
<58082b14$0$5149$65785112@news.neostrada.pl>
<nub3pt$km6$1@node2.news.atman.pl> <o...@t...home>
<nuc80l$eis$1@node1.news.atman.pl>
<580a2260$0$5140$65785112@news.neostrada.pl>
<9...@g...com>
<580c7eaf$0$15187$65785112@news.neostrada.pl>
<d...@g...com>
<a...@4...net>
<580d44ea$0$15200$65785112@news.neostrada.pl>
<580e5bb3$0$5158$65785112@news.neostrada.pl>
Date: Mon, 24 Oct 2016 21:38:37 +0200
Message-ID: <1bcbiei02bzzw.lo5azx4r2eov$.dlg@40tude.net>
Lines: 71
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 79.185.88.13
X-Trace: 1477337917 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 15188 79.185.88.13:5450
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:373952
Ukryj nagłówki

Dnia Mon, 24 Oct 2016 21:06:27 +0200, Qrczak napisał(a):

> Dnia 2016-10-24 00:53, obywatel Animka uprzejmie donosi:
>> W dniu 2016-10-24 o 00:24, Ikselka pisze:
>>> Dnia Sun, 23 Oct 2016 13:25:28 -0700 (PDT), s...@g...com
>>> napisał(a):
>>>> W dniu niedziela, 23 października 2016 11:11:12 UTC+2 użytkownik
>>>> Ikselka napisał:
>>>>> <s...@g...com> wrote:
>>>>>> W dniu piątek, 21 października 2016 16:12:49 UTC+2 użytkownik
>>>>>> FEniks napisał:
>>>>>>> W dniu 21.10.2016 o 07:10, samya pisze:
>>>>>>>> Mozna odniesc wrazenie, ze tu tylko "elyta" kulinarna ma prawo
>>>>>>>> glosu,
>>>>>>>> poniewaz wszelkie watpliwosci i pytania poczatkujacych w tej
>>>>>>>> dziedzinie sa po prostu wysmiewane.
>>>>>>>> I w to sie nie wpisuje.
>>>>>>>> Nie, nie probuje - niestety poczucie "wszechwiedzy" juz od wiekow
>>>>>>>> jest
>>>>>>>> nasza cecha narodowa.
>>>>>>>> Staram sie raczej ta nieszczesna ceche zwalczac.
>>>>>>>> Dlatego nie wysmiewam i nie traktuje lekcewazaco chocby
>>>>>>>> najprostszych
>>>>>>>> pytan.
>>>>>>> Ja ostatnio żywię się wyłącznie gotowanym, więc mogłabym sypnąć
>>>>>>> kilkoma
>>>>>>> pomysłami.
>>>>>>> Ale po prostu coraz trudniej odróżnić człowieka od trolla, takie
>>>>>>> czasy.
>>>>>>>
>>>>>>> Ewa
>>>>>> Sypnij sypnij, wszystkim nam sie przyda, a trolle jak zyja tak zyc
>>>>>> beda i
>>>>>> tym sie przejmowac nie nalezy :)
>>>>>>
>>>>>> Pozdrawiam
>>>>>> @
>>>>>>
>>>>> Skoro aby jeść gotowane to AŻ trzeba "sypać pomysłami" ... Cóż,
>>>>> rzeczywiście podłe czasy nadejszły :-/
>>>>>
>>>>> --
>>>>> XL
>>>> Jasne jasne, ale zeby sypnac jakas zakichana kiszonka (na ktora
>>>> przepis jest prosty jak konstrukcja cepa), albo co gorsza profanacja
>>>> kuchni, jaka byl pomysl z platkami do tak tradycyjnych potraw jak
>>>> krupnik, golabki i owsianka, to juz sie trzeba na wyzyny wspiac.
>>>> Wyzyny olewactwa oczywiscie, ktore sa najmniejsza linia oporu w tzw.
>>>> sztuce kulinarnej :))))
>>> Nie ma to jak Twoje własne wyżynno-kulinarne propozycje tutaj, jakże
>>> liczne
>>> i jakże odkrywcze - wyżyna goni wyżynę, istny natłok wyżyn :-D
>>>
>>>> Podle te czasy, w ktorych osoby propagujace taka "kuchnie" uznaja sie
>>>> samozwanczo za autorytet...
>>> Jestem DLA SIEBIE autorytetem w wielu dziedzinach - tak, ewidentnie, nie
>>> inaczej, sama się za niego samozwańczo uznałam, natomiast za autorytet
>>> kulinarny uznali mnie tu liczni INNI, o czym świadczą ich prośby i
>>> pytania
>>> do mnie od lat kierowane. Ty nie musisz mnie nawet czytać, a przecież
>>> robisz to systematycznie - więc może coś w tym jest, że nie jesteś w
>>> stanie omijać moich postów 3-]
>>>
>> Bo za Tobą chyba wszyscy tęsknili jak Ciebie nie było. Jesteś
>> natchnieniem grupy.
>> Nie chodzi o same przepisy, ale o Twój styl.
>
> Zwłaszcza styl.
>

Też tak sądzę, dzięki 3-)

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
24.10 Ikselka
24.10 Qrczak
24.10 Qrczak
24.10 Ikselka
24.10 Ikselka
24.10 Ikselka
24.10 FEniks
24.10 FEniks
24.10 FEniks
24.10 FEniks
24.10 Jarosław Sokołowski
24.10 FEniks
24.10 s...@g...com
24.10 Ikselka
24.10 Ikselka
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6