Data: 2005-10-17 18:40:18
Temat: Re: Dlaczego gruszki w winie ciemnieją? Pomocy!
Od: "Agusia D." <N...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...net> napisał w wiadomości
news:11l2aed9lo6p274@corp.supernews.com...
> Moglabys posiekac na drobno, wysmazyc troche, zmieszac pol na pol z
> zurawinami, i podawac do miesa jako chutney.
> MB
Witam!
Dziękuję za pomysł, ale nie wiem czy kupię jeszcze gdzieś żurawiny. :-( Z czym
jeszcze taki chutney można zrobić? I czy trzeba go pasteryzować?
Pozdrawiam!
Agnieszka i dwa kanarki :-)
--
____________________________
Radio - to cudowny wynalazek!
Jeden ruch ręki - i nic nie słychać.
J. Tuwim
|