Data: 2005-10-17 20:15:27
Temat: Re: Dlaczego gruszki w winie ciemnieją? Pomocy!
Od: Magdalena Bassett <m...@o...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Agusia D. wrote:
> Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...net> napisał w wiadomości
news:11l2aed9lo6p274@corp.supernews.com...
>
>>Moglabys posiekac na drobno, wysmazyc troche, zmieszac pol na pol z
>>zurawinami, i podawac do miesa jako chutney.
>>MB
>
>
> Witam!
> Dziękuję za pomysł, ale nie wiem czy kupię jeszcze gdzieś żurawiny. :-( Z czym
jeszcze taki chutney można zrobić? I czy trzeba go pasteryzować?
> Pozdrawiam!
> Agnieszka i dwa kanarki :-)
>
Zurawiny moga byc z puszki. Jesli wlozysz gorace do sloikow, to powinny
sie odpowiednio zamknac.
MB
|