Data: 2002-10-17 13:30:03
Temat: Re: Do Wkn - babka z ajerkoniakiem
Od: Monika Mężyńska <m...@k...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
slonko wrote:
>
> > Czy to możliwe żeby zwykly cukier zamiast pudru rozwalil caly
> > przepis?
> > Temperatura pieczenia była ok.
> W takim razie sprobuje dzis z cukrem pudrem (w planach mialam zamiar
> zwyklego cukru uzyc). Zreszta juz wszystkie skladniki kupilam, nawet forme
> babkowa, no i gosciom obiecalam...
Mozesz sprobowac upiec babke z winem, przepis byl podawany na grupie
niewiele wczesniej.
Ja pieklam juz dwa razy - calkiem smaczna, byle by nie dodac za duzo
rodzynek (niebezpieczenstwo zakalca).
---
Monika Mężyńska
http://emem.pl/
http://emem.pl/kasiabujakiewicz
---
|