From: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Do czego to jest?
Date: Wed, 28 Aug 2002 18:45:13 +0100
Reply-To: K...@h...fsnet.co.uk
Message-ID: <2...@4...com>
References: <3...@e...net.ae>
X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: 127.0.0.1
Lines: 36
X-Authenticated-User: 4074246
X-Comments: This message was posted through Newsfeeds.com - http://www.newsfeeds.com
X-Comments2: IMPORTANT: newsfeeds.com does not condone, nor support, spam or any
illegal or copyrighted postings.
X-Report: Please report abuse to <a...@N...com>
Organization: Posted Via Newsfeeds.com = SPEED+RETENTION+COMPLETION =
http://www.newsfeeds.com
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!news.ipartners.pl!news.internetia.pl!isdnet!news-spur1.maxwel
l.syr.edu!news.maxwell.syr.edu!news-out.nuthinbutnews.com!propagator2-sterling!
news-in-sterling.newsfeed.com!corp-goliath.newsgroups.com!not-for-mail
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:122659
Ukryj nagłówki
On 28 Aug 2002 18:55:16 +0200, d...@e...net.ae (Tomek W)
wrote:
>Hej!
>Serdeczne Pozdrowiena po dluuugim niepisaniu( nie oznacza to
>nieobecnosci) skladam na samym poczatku.
>A zaraz potem mam pytanie.
>Znalazlem tu taka patelnie-kwadratowa 28 x 28 cm zeliwna,bardzo ciezka,
>z dnem (tym do potraw) w rowki vel zlobki. Szwedzka . Nie ma teflonu ani
>innego swinstwa. Wyglada bardzo ale to bardzo...
>Cena raczej wysoka -porownujac do "lepszych" patelni- po kalkulacji
>+- 150 zl.
>Ale do czego to? Czy to rodzaj grilla?
>Czy macie jakies doswiadczenia co tam wrzucac i czy trzeba tlustosci
>dodawac ? A nie przypali sie tam ? Bedzie kura w paski? A'la zebra?
>Przyznam sie ze mi sie podoba i kupilbym ja gdybym wiedzial po co:-)
>Tomek W
to jest skarb. to taki ruszt nakuchenkowy prawie ze. kura w paski
to bardzo dobra rzecz. mowia, z e mniej tluszczy trzeba a efekt
smaczniejszy niz z teflonu bez tluszczu....ja sobie, pardon,
kurze dorabiam za pomoca takiej szpadki na ktora sie nadziewa
rozne rzeczy na ruszt - rozgrzewam to-to jak cholera a potem
robie na miesie, juz zrobionym, takze na warzywach, paski. I jest
sbnobistycznie ;)))
Krysia.
P.S. Jakby Ci sie nie spodobala, to ja prosze ;))
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|