Data: 2002-11-26 10:04:10
Temat: Re: Domowe przetwory
Od: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "Krystyna Chiger" <k...@p...pl>
Trochę mięsa jednak potrzebują - czyli po prostu bigos :-))
>>>>>>>>>.
Bigos to tradycyjnie wpyla, ale wpyla takze lazanki z kapusta; na codzien jest
karmiony surowymi nerkami.
A czy pisalam, ze kocha swieze ogorki, ale tylko nasze gruntowe :-), cieniutkie
plasterki ziemniaka, o ktore sie doprasza, jak je
obieram...
Głaski dla kapuścianego kota
Krycha
>>>>>>>>>>
Dzieki za glaski :-)
Barbara
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.423 / Virus Database: 238 - Release Date: 2002.11.25
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|