Data: 2002-11-26 10:47:31
Temat: Re: Domowe przetwory
Od: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Barbara Czaplicka wrote:
> Trochę mięsa jednak potrzebują - czyli po prostu bigos :-))
> >>>>>>>>>.
>
> Bigos to tradycyjnie wpyla,
Wiedziałam :-))
> ale wpyla takze lazanki z kapusta; na codzien jest karmiony surowymi nerkami.
> A czy pisalam, ze kocha swieze ogorki, ale tylko nasze gruntowe :-),
Pewnie, po co jeść jakieś zatrute pestycydami czy sztucznie pędzone,
koci są mądrzy.
> cieniutkie plasterki ziemniaka, o ktore sie doprasza, jak je
> obieram...
Surowego?!! A ja myślałam, że kocica która zrzuca szynkę z chałki,
ale zjada właśnie tę chałkę, to ewenement... No i jeszcze makaron
ryżowy - surowy, chrupiący.
Krycha
|