« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!news.icp.pl!not-for-mail From: "Basiek" <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Dzisiaj tort bezowy Date: Wed, 25 Aug 2004 13:22:10 +0200 Organization: ICP News Server Lines: 13 Message-ID: <cghsp2$mee$1@opal.icpnet.pl> References: <3...@n...onet.pl> <cghlk1$660$1@news.onet.pl> <9...@c...net> <cghn7p$cmo$1@news.onet.pl> <4...@n...home.net.pl> NNTP-Posting-Host: c123-212.icpnet.pl X-Trace: opal.icpnet.pl 1093432930 22990 62.21.123.212 (25 Aug 2004 11:22:10 GMT) X-Complaints-To: u...@o...icpnet.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 25 Aug 2004 11:22:10 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:212270 Ukryj nagłówki > Zależy od grubości, powiedzmy półtorej godziny. Temperatura... cóż przy |
Zobacz także