Data: 2008-12-15 00:42:24
Temat: Re: Dziwny smak frytek z piekarnika
Od: vcore <mail*TNIJ*@vcore.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Aicha pisze:
> Ja bym stawiała na "utwardzony tłuszcz roślinny" w składzie i
> zamieniła eksperymentalnie "Chrupiące ..." na "Pati parts" albo inny
> produkt tej samej firmy, który jest z olejem. Kulki ziemniaczane i
> frytki przetestowane - są OK.
>
No wlasnie z tego co widze 'Pati Parts' tez czesto kupuje, po nazwie nie
kojarzyłem ale teraz widze na stronie aviko. i One mają to samo - z tym
że troche źle sforumowałem post i temat, ponieważ problem występuje
tylko przy tych ćwiartkach ze skórkami, zwykle frytki zawsze wychodza
dobrze, no chyba że przypale :)
--
_ _ ___ ___ ___ ___
email: mail[at]vcore.pl | | | _| . | _| -_| msn: msn[at]vcore.pl
web: http://vcore.pl \_/|___|___|_| |___| gg: 441776
|