Data: 2005-06-03 09:45:35
Temat: Re: Ekspresowa młoda kapusta/Było:gotowanie warzyw a ich kolor
Od: Kinga 'Słowotok' Macyszyn <k...@b...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> A dlaczego az tyle tluszczu? ja myslalam, ze mloda kapusta w
>> ogole nie potrzebuje tluszczu, a jesli to tak z lyzeczke najwyzej
>
> Tez tak uwazam. Lyzeczke i to prawdziwego masla. Ze dwa pomidory, koperek,
> moze byc cebula z zielonym szczypiorem, dymka chyba?
>
Jabłko dodaję też małe pokrojone w drobną kostkę. Albo pół dużego.
Zawsze tak robiłam, bo mnie babcia dawno nauczyła, dodaję nawet jak robię ją
z mięsem, a zauważyłam, że wiele osób to dziwi.
--
KingAM
'just one year of love is better than a lifetime alone'
[Freddie Mercury]
|