| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new sfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "dżus" <p...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: FRYTY Date: Wed, 27 Jul 2005 10:03:57 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 20 Message-ID: <dc7f5g$3fd$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <dc76f9$7p6$1@news.onet.pl> <w...@n...gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: gateway.olendernet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1122451440 3565 213.77.121.3 (27 Jul 2005 08:04:00 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 27 Jul 2005 08:04:00 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:244416 Ukryj nagłówki frytki są wtedy bardziej chrupiące i mniej nasiąkają tłuszczem | |
Zobacz także