Data: 2005-07-27 08:03:57
Temat: Re: FRYTY
Od: "dżus" <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
frytki są wtedy bardziej chrupiące i mniej nasiąkają tłuszczem
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> napisał w wiadomości
news:wlalos-6B163E.08492527072005@news.gazeta.pl...
> In article <dc76f9$7p6$1@news.onet.pl>,
> "k...@f...onet.pl" <k...@f...onet.pl> wrote:
>
> > powiedzcie mi 1 rzecz, moj ojciec robil fryty z ziemniarow, ale smarzyl
> > je w 2 garach z olejem. Mniemam ze byla w nich rozna temperatura.
>
> Owszem, najpierw mniejsza, potem większa.
>
> > Jak to
> > jest?? i po co?
>
> Znajdziesz to w każdym przepisie na frytki.
>
> Władysław
|