| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinte rnet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Artur Z" <a...@i...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Faszerowana papryka - pytanie techniczne Date: Sat, 30 Aug 2003 14:01:40 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 16 Message-ID: <biq3nb$2h5$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <bipueb$a5n$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: host162-67.crowley.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1062244909 2597 62.89.67.162 (30 Aug 2003 12:01:49 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 30 Aug 2003 12:01:49 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:171813 Ukryj nagłówki > Wlasnie biore sie za robienie faszerowanej papryki. Chce ja zrobic z | |
Zobacz także