Data: 2003-08-30 12:01:40
Temat: Re: Faszerowana papryka - pytanie techniczne
Od: "Artur Z" <a...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Wlasnie biore sie za robienie faszerowanej papryki. Chce ja zrobic z
> farszem miesno - pieczarkowym. W zwiazku z tym mam pytania (dwa):
> 1. czy lepiej jezeli mieso bedzie surowe, czy lepiej je podsmazyc
> przed nafaszerowaniem papryk?
> 2. czy papryki podpiec chwilke w piekarniku przed nafaszerowaniem czy
> faszerowac surowe?
Faszeruje sie surowa masa surowa paryke.:))
A przy okazji dzieki za pomoc w sprawie Wilna :)) Tylko tej kiszki
ziemniaczanej nigdzie nie udalo mi sie zjesc,choc po nie wczasie
przypomnialo mi sie,ze juz to kiedys jadlem,ale na Kurpiach i bylo super.
--
Pozdrawiam
Artur Z
|