Data: 2000-05-12 09:19:34
Temat: Re: Flan + pudding
Od: Paul Urstein <p...@p...ch>
Pokaż wszystkie nagłówki
Magdalena Bassett a écrit :
> Moj maz potrafi mnie blagac, zeby gosciom podac co innego na
> deser, a dla niego zostawic wszystkie creme brulée na potem, schowac do
> szafy, zamknac na klucz.
Rozumiem ze to meza i kremy nalezy zamknac w szafie aby mogl je spokojnie
zjesc?
czy tez zamknac same kremy w szafie tak aby moz ich nie mogl zjesc?
W drugim przypadku potrafil bym wywazyc drzwi od szafy...
Flan czy creme brulee jest wszystkiego wart!
Mnie to kosztowalo paznokiec... myslac o niebieskich migdalach sprawdzilem
palcem czy karamel topiacy sie na patelni jest dobry.....
Bardzo polecam flan z lodowki na poranne letnie sniadanie
Swoja droga uzywac lutownicy do karamelizowania deseru,
to genialny pomysl!
--
Amicalement Paul Urstein
|