Data: 2001-12-21 18:22:37
Temat: Re: Fondue
Od: "sebba" <s...@b...gnet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Alex P. J. [Scorpio] <s...@s...com> w wiadomości do
grup dyskusyjnych napisał:3...@n...vogel.pl...
> Witam!
> Przepraszam za crosspost, ale jest chyba uzasadniony...
> Chcemy z żoną kupić sobie "na Gwiazdkę" zestaw do fondue.
> Prosiłbym więc o radę, jaki najlepiej kupić (z czego
> wykonany, o jakich parametrach), a czego się wystrzegać
IMHO przede wszystkim zwrocilbym uwage na to aby "glowny" pojemnik na serek
byl wykonany z grobego materialu (idealem bylby kuty) - bedzie dluzej i
rownomiernie trzymal cieplo,
warto tez przyjzec sie jak jest podgrzewany (swieczka, nafta, prad),
no i wielkosc - czy imprezka kameralna czy wesele na 150 osob ;)
smacznego
sebba
|