Data: 2012-01-26 10:48:11
Temat: Re: Forma na szarlotkę
Od: Kapsel <k...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Tue, 24 Jan 2012 16:05:15 +0100, XL napisał(a):
> Dnia Tue, 24 Jan 2012 11:14:18 +0100, Kapsel napisał(a):
>
>> "Ruchome" dno trochę chińszczyzna bo się wybrzusza i nie obejmuje całej
>> powierzchni (tj. przesuwa się w poziomie), ale to nie powinno zaszkodzić
>> moim ciastom zanadto.
>
> Wyłóż dno papierem do pieczenia.
> .
>>
>> Wymyśliłem jeszcze wysępić z pizzerii gdzieś pudełka na pizzę, bo jakoś
>> moje 4 szarlotki muszę przetransportować :D
>
> Jeśli przewidujesz to częściej, może warto zainwestować?
> http://www.euro-gryf2.pl/index.php?products=product&
prod_id=997
> http://www.wielobranzowe.pl/sklep/pojemniki/nazwa,PO
JEMNIK-PLASTIKOWY-NA-TORT-K-213,rid,665,pcat,325.htm
l
Taki transport masowy to raz do roku w sumie ;)
Mam takie jedno pudełko w domu, ale jest niepraktyczne przy dużej liczbie
ciast, bo objętościowo duże, a mieści de facto 1 ciasto (nie ma pięter w
środku).
Pomysł z pudełkami od pizzy sprawdził się doskonale.
--
Kapsel
http://kapselek.net
kapsel(malpka)op.pl
|