| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Sławomir Lewandowski" <k...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Frytki Date: Fri, 16 Nov 2007 12:42:22 +0100 Organization: Onet.pl Lines: 16 Message-ID: <fhjvn2$ljc$1@news.onet.pl> References: <fhh67b$4pg$1@news.interia.pl> <fhjtop$gei$1@achot.icm.edu.pl> NNTP-Posting-Host: chello089079141134.chello.pl X-Trace: news.onet.pl 1195213346 22124 89.79.141.134 (16 Nov 2007 11:42:26 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 16 Nov 2007 11:42:26 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3198 X-Sender: BIxornH5Xv3BIglZHMTEcBB2hzvv9Oho4FJQ7+nlL/c= X-RFC2646: Format=Flowed; Response X-Antivirus-Status: Clean X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138 X-Antivirus: avast! (VPS 071110-0, 2007-11-10), Outbound message X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:305732 Ukryj nagłówki > Frytki smaży się na 2 tury. Najpierw do momentu jak zmiękną, wyciągasz z | |
Zobacz także