Data: 2011-06-11 19:56:02
Temat: Re: Garnek do smażenie powideł
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 11 Jun 2011 21:42:48 +0200, pw napisał(a):
> W dniu 11.06.2011 13:21, Ikselka pisze:
>> Nieprawda. Szybkie i punktowe smażenie w wyższej temperaturze źle wpływa na
>> ich smak.
>> Polecam piekarnik. [...]
>
> Nie mam piekarnika gazowego, a nie chcę w elektrycznym (wolę na ogniu)
O elektrycznym nawet nie wspominałam, bo wiem, iż prąd=ból; a włąśnie
elektryczny piekarnik jest IDEALNY do robienia powideł. Można sobie ustawić
niską temperaturę odparowywania...
--
XL
"Dzisiaj żyjemy w czasach, w których najgorsze występki są wpisane w prawa
człowieka." Roberto de Mattei
Prawda o GMO:
http://www.gmowpolsce.com.pl/custom/Lisowska%20J%20o
f%20Ecol%20and%20Health%202010.pdf
|