Data: 2007-07-18 10:13:34
Temat: Re: Gliniane naczynie a piekarnik
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"ternyk" <ternyk@nospam_gmail.com> wrote in message
news:f7kp07$58i$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witam
>
> Chciałbym wszystkim podziekowac za pomoc :) Wczoraj zrobiłem eksperyment
> i udał się :) Powrzucałem ziemniaki, cebule, kiełbase pokrojone w
> kosteczke i zalałem sosem (chciałem śmietaną ale zabarakło w lodówce :))
> i dodałem przyprawy i wyszło super :) Piekło się przez godzinę w 200
> stopniach. Bardzo smaczny eksperyment :)
>
> pozdrawiam,
> ternyk
Kup sobie kociołek żeliwny - można w nim piec / gotować na dowolnym żródle
ciepła, nawet na ognisku...
|