Data: 2006-02-07 12:42:21
Temat: Re: Gołąbki
Od: "@nn" <a...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Piotr Zawadzki napisal(a):
>> układasz ciasno w garnku, zalewasz bulionem na
>> bazie wody z obgotowywania kapusty i gotujesz 45-60 min.
>
> Nie bulionem, ale sosem pomidorowym. Nie cierpię gołąbków "w rosole";
> dla mnie _musi_ być gęsty sos pomidorowy.
Jakim pomidorowym? Jakim pomidorowym?
Nie cierpię gołąbków z pomidorowym :P
Do gołąbków tylko i wyłącznie grzybowy ;))
Ania
--
******e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ *******gg:1737648*******
*************************www.madej.master.pl ************************
"Tylko pokłady bezinteresownego skurwysyństwa mają nieograniczone możliwości
regeneracyjne."
|