Data: 2002-08-27 04:52:18
Temat: Re: Golabki po Gorlicku
Od: "Jolanta Kaminska - TA" <j...@w...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:56ebjuk4iad003dufvqpsubesbmrio9tm4@4ax.com...
> On 17 Jul 2002 15:58:04 +0200, a...@p...com.pl (Anna
> Paw?owska-Pojawa) wrote:
>
> >
> >----- Original Message -----
> >From: "Janusz Czapski"
> >To znaczy jak? Farsz (jaki by on nie by?) zawini?ty jest w siekan?
> >kapust????????
> >
> >Chyba kiedy? Mak?owicz co? takiego prezentowa?.... Po prostu si? robi
takie
> >kotlety/zrazy z mielonego mi?sa plus ryz/kasza plus posiekana kapusta. Ma
to
> >te? nazw? go??bki dla leniwych.... Niez?e s?.
> >
> >Pozdarwiam,
> >Anka P. (bardzo g?odna, bo probuje schudn??...)
>
>
> to ja to wymyslilam dawno temu..tzn zerznelam od znajomej w
> Holandii...
>
> Trys
> K.T. - starannie opakowana
>
>
Witam
Ja robie tak
do zmielonego miesa dodaje cieniutko z szatkowana kapuste.Jesli chodzi
gotowanie tu jest róznie, albo ukladam warstwami: kapusta, kotlety, kapusta
podlewam bulionem razem z przcierem pomidorowym i gotuje, lub gotuje je w
sosie grzybowym ewentualnie ziolowym . U mnie w domu uwielbiaja te golabki
> -----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News
==----------
> http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
> -----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers
=-----
|