Data: 2005-06-18 09:13:18
Temat: Re: Gołabki - pytanko
Od: t...@g...pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
sadyl wrote:
>lamia_ wrote:
>
>
>>ja zawsze zawijam gołąbki w 2 liście młodziutkie - są miękkie, rozpadają się
>>a 2 warstwy czy nawet chwilami więcej to taka profilaktyka. Moi smakosze w
>>gołąbkach to wolą kapustkę młodą z sosem pomidorowym bardziej niż nawet
>>środek więc problemu nie ma
>>
>>
>
>Jakoś się uporałem.
>Z dużej główki odzyskałem raptem 6 "porządnych" lisci.
>Wydaje mi się, że kapucha była za bardzo zbita - nie zwróciłem uwagi
>przy zakupie.
>Ale może jest jakiś patent - zeby je zmiękczyć - a jednoczesnie ni
>rozgotować?
>
>
Podobno w mikrofali i w worku foliowym z kropla wody...
Kot, co jeszcze nie probowal
--
Promocja! Format 15x20 tylko 99gr!
Zamów odbitki cyfrowe online - odbierz za darmo w EMPiK-u lub wyślemy Ci je pocztą
http://gazeta.empikfoto.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|