Data: 2001-10-30 07:02:17
Temat: Re: Golonka
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 29 Oct 2001 16:30:00 +0100, Aleksander K?osiewicz
<s...@i...pl> wrote:
>
>U?ytkownik "bo?ena" <X...@p...fm> napisa? w wiadomo?ci
>news:9rjes8$pam$1@news.tpi.pl...
>> Najlepiej nasmaruj goloneczk? olejem z przyprawami i zio?ami (w
>zale?no?ci
>> od upodoba? ja robi? ró?ne zestawy
>> zale?y kto b?dzie j? jad?)odstaw do lodóweczki na dwie godzinki
>a potem do
>> piekarnika na pó?torej dodzinki tempraturko ok.180 stopni do
>tego suróweczka
>> i piwko mo?e by? te? ogóreczek korniszony Goloneczk? nale?y
>polewa? co jaki?
>> czas sosem z pieczenia nale?y te? wyko?ysta? olej ze smarowania
>.Naprawd?
>> jest superasta. To jest moje podstawowe danie na dzie? górnika
>.
>>
>> --
>>
>>
>> Widz? pewn? niekonsekwencj? - dlaczego piekarnik a nie
>piekarniczek ;-))
>pozdr. Alex
oraz sosik
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
|