Data: 2000-03-17 15:15:36
Temat: Re: Gotowanie.
Od: Bogusław Kempny <k...@s...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Probowalem juz kilka przepisow, ale zdecydowanie z rozna
najbardziej
smakuje mi najprostszy. Wyplukac, natrzec sola, (od srodka tez),
zostawic
na godzine, nadziac na rozen, zwiazac nitka, osuszyc, natrzec
oliwa
z oliwek i piec tak dlugo, za skorka bedzie cienka, jak bibulka.
BK
Danka wrote:
>
> technikum <z...@a...ids.bielsko.pl> schreef in berichtnieuws
> 3...@n...vogel.pl...
> > Jak przygotować kurczaka z rożna ? W jakiej temperaturze piec i czym
> > przyprawić? Z jakimi potrawami można podawać?
> >
> > No wlasnie. Tez sie nosze z zamiarem zrobienia kurczaczka z rozna, ale nie
> mam zbyt duzego pojecia, jak. Musze wkoncu wyprobowac rozno w moim
> piekarniku...
> Pomocy!
> Danka
|