Data: 2002-01-31 07:10:56
Temat: Re: Gotowanie fasoli
Od: "Irek Zablocki" <i...@w...de>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Eva M." <e...@i...com> schrieb im Newsbeitrag
news:3C58D10E.CBD3607A@iquebec.com...
> asia wrote:
>
> > Niestety chyba nie w kazdym przypadku to dziala, robilam to danie, zaraz
po
> > tym jak podalas je -daaawno temu - na grupe, efekt był .... hmm typowy
dla
> > dan ze straczkowych.
> >
> > Asia
>
> Asiu,
> ja dodaję do wszelkiego rodzaju fasoli i grochu sporo kminku - efekt
> "strączkowy" jest wtedy minimalny. Kminek tak właśnie działa na
strączkowe.
> Pozdrawiam,
> Ewa.
>
Ja oprocz kminku i czabru dodaje czosnek i czasami na koniec majeranek a pod
reka zawsze trzymam likier ziolowy.
Irek
|