Data: 2002-10-31 17:16:30
Temat: Re: Grzane wino, wersja biala - pomozcie ;-)
Od: "Jerzy" <0...@m...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> > Szczerze powiedziawszy z bialym grzancem jeszcze sie
> > nie spotkalam... ale kojarzy mi sie z miodem i...
> > lekka nutka anyzku...
>
> Dzieki za odzew ;-)
> O bialym grzanym w zyciu nie slyszalam, fakt. Ale to jeszcze o niczym
nie
> swiadczy, przeciez.
> Hmm, anyzek? Na to nie wpadlam, miod, owszem, byl rozwazany. Jeszcze
cynamon.
> Imbiru raczej nie, bo winko za delikatne.
> Ale moze ktos jeszcze cos podrzuci? :)
A może spróbój z miodem i odrobiną białego pieprzu?
Albo z sokiem (konfiturą) z róży?
Albo po prostu z sokiem malinowym.
--
Pozdr. Jerzy Nowak
"Learn the rules. Then break some."
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|