Data: 2001-03-13 06:44:15
Temat: Re: Grzanki
Od: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
Pokaż wszystkie nagłówki
Katarzyna Kowalska <k...@p...gliwice.pl> wrote:
> Użytkownik "jurek" <j...@p...onet.pl> napisa" w wiadomości
> news:98b9ai$3fg$1@news.tpi.pl...
> > Czy ktoś wie jak przygotować grzanki np: do bulionu, zupy czosnkowej tak
> aby
> > nie rozmięka"y zbyt szybko.
> Oprócz tego, że grzanki powinny być z chleba, to dobrze wrzucać je do
> talerza, w którym już jest zupa, a nie zalewać grzanki tą zupą (najpierw
> zupa, potem grzanki - nie wiem czemu, ale są wtedy d"użej chrupiące).
> Pozdrawiam
> Kasia
Poza tym powstaje pytanie, czy grzanki w zupie maja byc chrupiace, czy
aczej wlasnie nasiaknac zupa i nabrac smaku.
Wladyslaw
|