Data: 2006-09-02 00:30:49
Temat: Re: Grzyby - miodowka, czyli maslak pstry
Od: "maf" <m...@n...alpha.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Kosek" <kosek@_nospam_tarchomin.pl> napisał w wiadomości
news:Xns982FCA962E2B7kosektarchomin@213.180.128.149.
..
> "maf" <m...@n...alpha.pl> wrote in
> news:ed4i6k$rg0$1@atlantis.news.tpi.pl:
>
> ze to doskonaly grzyb do wszelkiego rodzaju kulinarnej obrobki. Mozesz
> zrobic z nim to, co robisz z podgrzybkami, a w samku nie ustepuje im na
> krok. Do suszenia nadaje sie jak najbardziej.
Witam
Kiedys go suszylem, byc moze w suszarce do grzybow da sie ususzyc, ale na
sznurku napewno nie.
Do podgrzybka mu daleko...Ale ugotowalem i .......mimo, ze zrobily sie
szaro-czarne, zrobilem marynate. W sloiku wygladaja ladnie.
Gotowaliscie kiedys miodowke? Szkoda, ze nie zrobilem fotki, wygladalo to
jak jakas potrawa czarownicy, tylko dodac skrzydlo kruka, oko nietoperza
itd. (a moze odwrotnie, skrzydlo nietoperza i oko kruka?)
Pozdrawiam
maf
|