Data: 2006-08-31 16:56:39
Temat: Re: Grzyby - miodowka, czyli maslak pstry
Od: "walkie!" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
maf napisał(a):
> Użytkownik "Kosek" <kosek@_nospam_tarchomin.pl> napisał w wiadomości
> news:Xns982FCA962E2B7kosektarchomin@213.180.128.149.
..
>> "maf" <m...@n...alpha.pl> wrote in
>> news:ed4i6k$rg0$1@atlantis.news.tpi.pl:
>>
>> Jezeli mowimy o tym samym grzybku (suillus variegatus, zobacz link
>> http://www.hlasek.com/foto/suillus_variegatus_a5674.
jpg), to zapewniam
> Cie,
>> ze to doskonaly grzyb do wszelkiego rodzaju kulinarnej obrobki. Mozesz
>> zrobic z nim to, co robisz z podgrzybkami, a w samku nie ustepuje im na
>> krok. Do suszenia nadaje sie jak najbardziej.
> Dzieki, to ten. Ten grzyb nie ma takiego zapachu jak podgrzybek, czy tez
> inne z rodziny maslakow ktore zawsze zbieram. Ugotuje i zrobie marynowany.
> Pozdrawiam
> maf
>
>
>
>
poddus z cebula i zamroz. bedziesz mial na zime.
--
Justyna/walkie!
http://walkie.cegla.art.pl
mail: w...@m...wroclaw.net.pl
|